COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Fotbaliștii Alexandr Kokorin și Pavel Mamaev au fost eliberați

Fotbaliștii Alexandr Kokorin și Pavel Mamaev au fost eliberați

Jucătorii de fotbal Alexandr Kokorin și Pavel Mamaev au fost eliberaţi condiționat înainte de termen.

Informaţia este oferită de corespondentul postului Rain. În dimineața zilei de 17 septembrie, cei doi au părăsit penitenciarul-colonie nr. 4 din regiunea Belgorod. De asemenea, fratele mai mic al lui Alexandr Kokorin, Kirill, a fost eliberat şi el din colonie, relatează NOI.md cu referire la presa rusă.

Pe 6 septembrie, Tribunalul raional Alekseevski din regiunea Belgorod a admis cererea privind liberarea condiţionată de pedeapsă înainte de termen a jucătorilor. De asemenea, instanța a decis să îl elibereze condiţionat şi pe Kirill Kokorin.

La începutul lunii mai, o instanță de judecată din Moscova l-a condamnat Mamaev la un an și cinci luni de închisoare, iar pe Kokorin la un an și șase luni de închisoare. Avînd în vedere timpul petrecut în centrul de arestare preventivă, cei doi urmau să se afle în colonie timp de 6,5, şi, respectiv, 7,5 luni. Kirill Kokorin a primit 1,5 ani de închisoare, un prieten al jucătorilor Alexandr Protasovitsky – un an și cinci luni.


În octombrie 2018, Kokorin, Mamaev și prietenii lor l-au atacat șoferul Vitaly Solovchuk, la parcarea de la Hotelul Beijing din Moscova, apoi i-au bătut pe șeful de departament al Ministerului Industriei și Comerțului Denis Pak și directorul general al centrului științific al NAMI Sergey Gaysin în localul Coffeemania.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load