COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

COVID-19: Olanda închide școlile, barurile și restaurantele

COVID-19: Olanda închide școlile, barurile și restaurantele

Cluburile din Cartierul Roşu din Amsterdam vor fi închise, precum și restaurantele, cafenelele și barurile, iar în faţa magazinelor cu marijuana s-au format cozi, întrucît Olanda a impus restricţii stricte pentru a preveni răspîndirea coronavirusului.

Guvernul a dispus închiderea tuturor restaurantelor, cafenelelor şi şcolilor pînă pe 6 aprilie.

Măsura include celebrele coffeeshop-uri olandeze, care vînd haşiş şi canabis, precum şi cluburile de striptease, a spus ministrul Sănătăţii, Arie Slob. Cartierul Roşu atrage milioane de vizitatori la spectacole de dans erotic, în cluburi şi bordeluri, transmite NOI.md cu referire la digi24.ro.

„În interesul sănătăţii personalului şi a oaspeţilor, conducerea nu mai consideră că este responsabil să rămînem deschişi”, a declarat Otten Groep, o companie care conduce un număr de cluburi, relatează ziarul Het Parool din Amsterdam.


Numărul de infecţii cu coronavirus confirmate în Olanda a crescut cu 176, pînă la 1.135 duminică, cu 20 de decese, a anunţat Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Şi industria olandeză a florilor a avertizat duminică despre faptul că se confruntă cu pierderi uriaşe din cauza comenzilor anulate, în una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load