COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

A fost găsit Poroșenko după ce a fugit de interogatoriu

A fost găsit Poroșenko după ce a fugit de interogatoriu

Fostul președinte al Ucrainei Piotr Poroșenko care a părăsit țara după ce a fost chemat la interogatoriu este tratat la una dintre clinicile spaniole. Faptul că politicianul a fost găsit a devenit cunoscut jurnaliștilor publicației Strana.ua.

O sursă din Partidul lui Poroșenko „Evropeiskaia solidarnosti” a declarat că ex-președintele a plecat în Spania pentru a trece un „curs de detoxifiere”. Tratamentul trebuia să dureze cel puțin o săptămînă. Cu toate acestea, după apelul Președintelui Vladimir Zelenski la națiune, politicianul s-a gîndit cum să se întoarcă. În apelul său, Zelensky a cerut tuturor compatrioților să ajungă în Ucraina înainte de 17 martie, cînd se închide traficul aerian din cauza coronavirusului, relatează NOI.md cu referire la lenta.ru.

Faptul că Poroșenko a fugit din țară după ce a fost citat la Biroul de Stat de Investigații (GBR) a fost relatat pe 12 martie. În care din cele 16 dosare penale în care apare politicianul urma să aibă loc interogatoriul nu a fost specificat. Cîteva zile mai devreme, Rada Supremă l-a demis pe Procurorul General Ruslan Reaboșapka care a refuzat transferul lui Poroșenko din statutul de martor în statutul de suspect.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load