Poliția a verificat unitățile de transport a doi agenți economici

Poliția a verificat unitățile de transport a doi agenți economici

Angajațiii Inspectoratului Auto de Stat au supus verificării unitățile de transport la un agent economic care se ocupă cu transportarea produselor alimentare și automobilele unei fabrici de mobilă, în vederea evaluării stării tehnice.

Scopul acțiunilor întreprinse de polițiști este de a responsabiliza șoferii și administratorii să respecte regulile de exploatare a unităților de transport.

În acest context au fost verificate 22 de unități de transport, unde forțele de ordine au depistat mai multe încălcări cum ar fi: defecte în sistemul de iluminare, lipsa echipamentului necesar, amplasarea neautorizată pe vehicule a publicităţii, fiind întocmite 9 procese verbale cu aplicarea amenzilor de pînă la 700 lei, la trei unități de transport în urma încălcărilor depistate le-a fost interzisă ieșirea la traseu cu ridicarea plăcuțelor de înmatriculare, iar o persoană responsabilă de starea tehnică a unităților de transport s-a ales cu o amendă în mărime de 3.000 lei.

Poliţia capitalei va continua activităţile la acest compartiment, totodată șoferii sînt rugați să respecte prevederile Regulamentului Circulaţiei Rutiere.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load