TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Moldova va obține sprijin în liberalizarea tarifelor la asigurarea obligatorie RCA

Moldova va obține sprijin în liberalizarea tarifelor la asigurarea obligatorie RCA

Experții Uniunii Europene vor acorda Moldovei sprijin în liberalizarea tarifelor la asigurarea obligatorie RCA.

Acest lucru a fost comunicat de către portalul „EU Neighbours”, menționînd că la începutul lunii septembrie în Moldova va sosi o Misiune a experților UE pentru a acorda sprijin în liberalizarea tarifelor la asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto, relatează Noi.md.

Astfel, în perioada 2-5 septembrie Moldova va fi vizitată de experții din România care vor acorda țării noastre asistență în liberalizarea tarifelor la asigurarea obligatorie RCA. Misiunea EU organizată în cooperare cu Comisia Națională a Pieței Financiare a Moldovei urmează să acorde autorităților de supraveghere în asigurări din țara noastră asistență pentru o pregătire mai bună și previziune a efectului liberalizării asupra costului asigurărilor, în special a asigurării obligatorii RCA.


Experții UE vor împărtăși experiența în diminuarea riscurilor legate de liberalizarea asigurării obligatorii RCA, precum și modernizarea acestor scheme de asigurare. Evenimentul este organizat de Instrumentul de asistență tehnică și de schimb de informații (TAIEX) a Comisiei Europene.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load