Horoscop pentru săptămîna 5 - 11 februarie

Horoscop pentru săptămîna 5 - 11 februarie

BERBEC - au nevoie de un răspuns, de o replică, de un anumit gest din partea persoanelor pe care le contactează în această săptămînă, de la persoane apropiate, din familie, pînă la autorități, trebuie să aibă mai mult tact, aspectele sînt mai tensionate de miercuri-joi, riscă să fie supărători de sinceri. 


TAUR - au o zi de luni foarte bună la muncă, e bine să tragă tare, se bazează pe colaborarea unei persoane care-i descurcă cumva. De marți, aspectele sînt mai tensionate, iar miercuri și joi este un vîrf de iritare, mai ales dacă au niște pretenții sau reguli pe care altul nu le respectă, e posibil să aibă sentimentul că din cauza acestor persoane care nu respectă regulile sau nu-și fac treaba, ei pierd financiar sau ceva foarte important pentru ei, unii chiar și sănătate și tind să ia măsuri pe care le anunță la final de săptămînă. 


GEMENI - foarte bun început al săptămînii, sînt entuziaști, au elan, au energie, trebuie să pună osul la treabă marți, miercuri și joi, dacă nu-și fac treaba sînt amendați joi și vineri, dacă treaba nu merge din cauza altora, vor avea argumente și glas și e bine să puncteze unde nu funcționează lucrurile, pentru că ele n-au voie să meargă mai departe așa pentru că le este amenințat viitorul. 


RAC - săptămîna începe bine luni, cu suport din partea familiei, aspectele tensionate indică multă emoție, iau totul personal, au și expresivitate, arată ce nu le convine, pericolul cel mai mare este să cheltuiască neprevăzut, necalculat, să fie nemulțumiți, nu sînt cheltuielilor lor, ci ale cuiva din familie. 


LEU - discuții și întîlnire foarte bune luni, mijlocul săptămînii e tensionat, fie din cauza unor probleme de familie, fie o sensibilitate și o slăbiciune îi obligă să stea în casă și să-și încarce bateriile, își fac tot felul de calcule legate de siguranța loc materială și în funcție de cum merge relația loc conjugală, iritabili și nerăbdători joi-vineri, își pun lucrurile în ordine la final de săptămînă.  


FECIOARĂ - foarte bună ziua de luni pentru bani, banii sînt negociați, sînt discutați cu cineva, mijlocul săptămînii aduce probleme legate de acte, mai multe atenție la acte, dar și la cunoștințele pe care le-au dobîndit și le transferă mai departe. 


BALANȚĂ - luni sînt în formă, la mijlocul săptămînii au probleme cu banii, poate nu e lucrul cel mai rău, trebuie să fie atente la volan și la deplasări pe joi. 


SCORPION - luni e zi a odihnei, sînt ușor de iritat, au nevoie de mai multă menajare în cămin, discuții mari legate de bani. 


SĂGETĂTOR - stă bine cu prietenii luni, atenție la sănătate marți, miercuri și joi, excesele se plătesc, în ceea ce privește munca au sentimentul că cineva nu a fost în ordine, nu și-a făcut datoria, bîrfe pe la muncă, nu trebuie să le dea importanță, replică acid joi și vineri, discută o problemă legată de bani sîmbătă și duminică, nu au voie să scoată din buzunar, să aducă mai rapid. 


CAPRICORN - au succes în întîlnirile cu șefii, marți, miercuri, joi, întîlniri cu prietenii, nu prea au timp de distracție, sînt dezamăgiți dacă sînt îndrăgostiți, nu primesc semnalele pe care le așteaptă. 


VĂRSĂTOR - foarte bun mijlocul de săptămîni, îi suprasolicită, trebuie să facă față, se liniștesc sîmbătă-duminică, cînd e bine să-și încarce datoriile. 


PEȘTI - bani luni, discută despre ei, trebuie să convingă pe cineva, sponsori sau angajatori, au nevoie de niște acte, vineri pot fi discuții cu șefii, trebuie să bină cu argumente. 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load