Fotografii de nuntă spectaculoase în timpul erupției unui vulcan în Filipine

Fotografii de nuntă spectaculoase în timpul erupției unui vulcan în Filipine

Un cuplu care s-a căsătorit în Filipine în timpul erupției vulcanului Mayon, a avut parte de folografii de nuntă spectaculoase, după ce pe fundal se poate vedea vulcanul care aruncă cenușă și lavă.


Legenda vulcanului este una foarte romantică, iar cei doi miri, Arlo Dela Cruz și Maica Nicerio-Dela Cruz speră că faptul că s-au căsătorit chiar în timpul erupției le va aduce Noroc și va însemna că vor avea o căsnicie fericită și de lungă durată.Vulcanul Mayon din provincia centrală Albay a fost mult timp legat de povestile romantice. Potrivit legendei, numele vulcanului se trage de la o femeie numită Magayon care a fugit cu iubitul ei războinic pentru a scăpa de un pretendent nedorit. Dar după ce iubitul ei a fost ucis de o săgeată lansată de tatăl fetei care îi căuta, ea s-a sinucis. Legenda spune că perechea este îngropată la baza muntelui.


Pentru cuplul care avea plănuită nunta la începutul acestei săptămîni, erupția a fost ocazia specială pentru a avea parte de o ședință foto inedită. Fotografiile au devenit virale și, deși majoritatea internauților au felicitat cuplul, au fost și critici care spun că aceștia au dat dovadă de lipsă de respect față de cei peste 75.000 de oameni care au fost evacuați din cauza erupției vulcanului Mayon.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load