Cele mai geloase zodii

Cele mai geloase zodii

Gelozia nu e scrisă în stele. Depinde de încrederea în sine, de educaţie şi dacă ţi se dau motive...

Însă e la fel de adevărat că unele zodii au o predispoziţie nativă... care le face să lupte mai mult, sau mai din greu, cu această boală a sufletului care este gelozia.

Locul 1: Aşa cum fiecare nativă Scorpion ştie, pentru ele gelozia e o mare piatră de încercare. Chiar şi dacă au cel mai fidel dintre soţi, cu greu scapă de tentaţia de a-i verifica prieteniile sau factura de telefon. Trebuie să înveţi să te relaxezi, şi să adpţi o atitudine de încredere. Nu te poţi bucura de dragoste într-o suspiciune continuă...!

Locul 2: Femeia Taur e geloasă ceva mai rar, dar la fel de intens. Cîtă vreme pare că nimic nu-i ameninţă "dreptul de proprietate" asupra iubitului ei, ai zice că nici n-a auzit de gelozie. Dar dacă apare concurenţa, vai şi amar! Să îl priveşti pe iubitul tău ca pe o fiinţă liberă, e de mare ajutor. Singur n-ai vrea să te iubească doar pentru că n-are încotro.

Locul 3: Balanţele sunt foarte drăgălaşe, dar asta nu le scuteşte de gelozie. Nu atît de intensă, ca pe axa Taur – Scorpion, dar de o frecvenţă îngrijorătoare. Chiar dacă te porţi cu destulă eleganţă, te poate roade pe dinăuntru, puţin câte puţin, pînă când te face să renunţi la o relaţie promiţătoare. Degeaba o iei de la capăt cu un altul. Problema rămâne, pînă n-o elimini... Alege să te detaşezi, fără să renunţi la iubire.

Locul 4: La femeia Berbec nici nu apuci să realizezi ca gelozia, şi nu altceva, i-a cauzat o reacţie nepotrivită. Dacă eşti sinceră cu tine însăţi, realizezi că nu motivul invocat e cel adevărat. Şi n-ai decât să te priveşti în oglindă, cu multă încredere, şi să-ţi spui că nu te-ai da pe 3 femei. La drept vorbind, nici el nu te-ar da!

Locul 5: Dacă suferă de o scădere temporară a încrederii în sine, şi femeia Leu poate să simtă gelozie, deşi probabil ar prefera să se lase tăiată în bucăţi decât să o recunoască. Interesant e că nu e nevoie ca o alta să se "dea" la iubitul ei. E suficient să strălucească ceva mai tare. Să accepţi că şi altele merită admirate e un prim pas spre vindecare.

Nu e obligatoriu, dacă eşti Scorpion, să fii geloasă. Şi nici nu e adevărat că toate Vărsătoarele, de exemplu, sunt scutite de gelozie. Dar pentru toate, soluţia este aceeaşi: iubeşte-l pentru el, nu pentru tine. Alege să-l laşi liber şi nu va avea de ce să mai plece...

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load