TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ţîrdea: Ion Ceban este un luptător neînfricat cu corupția în primărie și un luptător pentru cetățeni

Ţîrdea: Ion Ceban este un luptător neînfricat cu corupția în primărie și un luptător pentru cetățeni

Ion Ceban este cunoscut ca un luptător neînfricat împotriva corupției din primărie și nu este doar un manager și un profesionist, ci un luptător care a luptat întotdeauna nu pentru propriile interese, ci pentru orășeni și de aceea este respectat de mii de oameni pe care i-a apărat personal.

Este declaraţia parlamentarului din partea Partidului Socialiștilor, analistului politic Bogdan Ţîrdea, relatează Noi.md.

Pe pagina sa de pe rețeaua de socializare, el a amintit că Ion Ceban a dezvăluit scheme frauduloase în capitală cu parcări, terenuri, achiziții publice de autobuze, care au stat la baza demiterii lui Chirtoacă, Grozavu, Codreanu.


„Totuşi deosebit de complicată a fost lupta împotriva mafiei din construcții, care mergea cu buldozerul împotriva locuitorilor orașului, distrugînd parcuri, terenuri de joacă, bătîndu-i pe cetăţeni! Domnul Ion a oprit 37 de proiecte de construcții ilegale!”, a scris Bogdan Ţîrdea.

„1) Toți locuitorii din sectorul Botanică își aduc aminte de haosul mafiei construcției de pe strada Decebal 66, 72, 21, Trandafirilor, 6, Dacia, 5, 55, Pandurilor, 2. Însuși autorul acestor rînduri a încasat pumni zdraveni din partea gărzilor de acolo!

2) Bătălii disperate s-au desfăşurat şi în sectorul Rîşcani pe străzile A. Doga, 32/2, Dimo, 31/1, 7/3, Zimbrului (vizavi de Institutul Muncii) - și aici s-a reuşit stoparea construcțiilor ilegale de benzinării şi blocuri înalte.

3) Sînt convins că locuitorii de la Buiucani își aduc aminte de luptele de pe Calea Ieşilor, 11/2 (Parcul Alunel), Calea Ieşilor, 16/2 (Parcul La Izvor), Calea Ieşilor, 55, str. N. Costin, 51, str. Belinschi, 4!

Aici, cu mari eforturi, au reușit să stopeze construcția clădirilor înalte și a benzinăriilor chiar în parcuri și curți!

În bătălia de pe stradă Creangă, 1 (vizavi de Universitatea Pedagogică, ansamblul „Codreanca”) am participat şi eu. Confruntarea a durat mai multe săptămîni. Dar am reușit să apărăm parcul!

4) Lupta pentru centrul orașului a fost deosebit de dificilă. Aici, un ar costă 30 de mii de euro și mai mult.

De aceea, mafia construcţiilor se ţinea cu dinţii de terenurile de pe str. Drumul Viilor, 40/2, în parcul din stradă. Trifan Balta, şos. Hîncești, 60g, str. Gh. Asachi, 4, str. Timiș, 14.

Planurile erau de nivel planetar – zeci de clădiri înalte de 14 etaje și mai sus!

Voi spune așa cum este – Ion Ceban nu este doar un manager și un profesionist. El este un luptător. Dar, spre deosebire de unii dintre „luptătorii” noștri, el a luptat întotdeauna nu pentru sine, ci pentru orășeni. Și tocmai pentru asta locuitorii pe care i-a apărat personal îl respectă.

Lupta pentru primărie este în plină desfășurare. Dar știu sigur – el a cîștigat deja recunoștința a mii de cetățeni. Parcă se poate spune că e ceva puţin?”, a subliniat Bogdan Ţîrdea.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load