Ograda unui bloc din capitală arată ca "după război", după intervenția Apă-Canal

Ograda unui bloc din capitală arată ca "după război", după intervenția Apă-Canal

Locuitorii unei curți din sectorul Botanică s-au pomenit cu trotuarul și băncile stricate după ce angajații Apă-Canal au schimbat țevile.


Aceștia spun că mizeria este de aproape jumătate de an, cînd ar fi avut loc ultimele săpături. Reprezentanții Apa-Canal afirmă că oamenii vor trebui să mai aștepte încă două luni și asta pentru că mai au de lucru.


Cîteva scaune au fost scoase și aruncate, iar un drum folosit de copii pentru a ajunge la terenul de joacă a fost distrus. Oamenii sînt indignați că muncitorii de la Apa Canal nu au reamenajat teritoriul după ce au lucrat în zonă.


„Au scos scăunelele acestea și li-au trîntit așa, așa a rămas”, a spus un locatar.


„Văd că cam stă pe loc, nici cărărușa ceea văd că nimeni nu se folosește, fiindcă toate deșeurile sînt acolo”, a relatat altul.


Ofițerul de presă al companiei „Apă-Canal” a declarat pentru TV8 că lucrările au început la sfîrșitul lunii ianuarie, iar acestea presupun instalarea unor țevi noi, pentru aprovizionarea cu apă. Lucrările se vor încheia peste două luni și abia după va începe reamenajarea teritoriului și asfaltarea teritoriului afectat.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load