Codreanu nu-i vrea pe Gamrețki și Moldovanu la Primărie: Nu voi restabili hoții în funcție

Codreanu nu-i vrea pe Gamrețki și Moldovanu la Primărie: Nu voi restabili hoții în funcție

Fostul șef al Direcției generale transport și căi de comunicații, Igor Gamrețki, nu va fi restabilit în funcție în nici un caz. Acest lucru l-a accentuat primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.


Acceași soartă o are și fostul șef al Direcției Sănătății a Consiliului Municipal Chișinău, Mihai Moldovanu. Ambii au fost demiși, însă restabiliți de către instanța de judecată.


„Nu pot eu să restabilesc oamenii care au pus pe brînci tot ce înseamnă sistem medical, unde prin garajuri au rezolvat întrebări ca să-și facă case cu cinci etaje sau să-și cumpere elicoptere. Noi mergem pînă în ultima instanță, pînă la Curtea Supremă de Justiție. Eu am să mă judec pînă în pînzele albe, dar nu voi restabili hoții în funcție”, a declarat primaul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.


De asemenea, edilul a menționat că Primăria Chișinău nu-i va achita lui Adrian Boldurescu, fost șef al Direcției generale transport și căi de comunicații, demis din funcție pe vremea lui Dorin Chirtoacă, peste 477 de mii de lei, în calitate de salarii, pentru perioada septembrie 2014 – martie 2019.


„Trei șefi de direcție, pe aceeași poziție (cu referire la Gamrețki, Moldovanu, Boldurescu), unde pierdant este domnul Gamrețki, iar cîștig i s-a dat lui Boldurescu. Dar încă nu i-am oferit banii, mergem mai departe”, a mai adăugat Codreanu.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load