COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban elimină barierele de la primărie

Ceban elimină barierele de la primărie

Bariera de la intrarea în clădirea Primăriei capitalei va fi scoasă, iar vizitatorii nu vor mai trebui să lase un act de identitate la recepție. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban, care a mers astăzi, 12 noiembrie, prima zi la muncă după validarea mandatului. De asemenea, pentru ziua de miercuri, edilul planifică să convoace o ședință operativă, la care vor participa conducătorii subdiviziunilor municipale, transmite IPN.

„Am gînduri bune, de muncă. O să avem o discuție de cu domnul Talmaci (Adrian Talmaci, secretarul CMC, care a exercitat interimatul funcției de primar, n.r.) despre prioritățile imediate. Astăzi urmează să semnez mai mule documente. În primul rînd, vreau să scoatem această bară de protecție de la intrarea în Primărie și oamenii să nu mai fie obligați să lase documentele. Vreau ca Primăria să fie mai transparentă și mai accesibilă pentru cei care își doresc să vină aici”, a declarat pentru jurnaliști Ion Ceban.

Edilul urmează să dispună prezentarea rapoartelor pentru perioada de campanie și planurile operaționale pentru finalul anului. Totodată, se identifică cine va face un audit amplu, iar după evaluarea pe intern urmează să fie prezentați indici clari de performanță pentru șefii de subdiviziuni, de întreprinderi, pentru viceprimari etc.


Ion Ceban a declarat că astăzi urmează să-și suspende calitatea de membru al PSRM. Acesta a mai spus că în scurt timp se va întîlni cu toți reprezentanții Consiliul municipal Chișinău.

Ion Ceban a fost ales primar general al municipiului Chișinău pe 3 noiembrie, în turul doi, unde a obținut 52,39% din sufragii.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load