COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban: Conducerea precedentă a Chișinăului a creat o situație catastrofală în toate domeniile

Ceban: Conducerea precedentă a Chișinăului a creat o situație catastrofală în toate domeniile

Repararea necalitativă a bulevardului Ștefan cel Mare și a altor străzi, contracte dubioase cu companii, construcții ilegale peste tot - acestea sînt doar cîteva dintre consecințele vizibile ale activității administrației precedente a capitalei, în frunte cu Dorin Chirtoacă.

Despre aceasta a menționat actualul șef al orașului, Ion Ceban, în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune. El a menționat că o situație catastrofală se observă absolut în toate domeniile subordonate municipalității, informează Noi.md cu referire la aif.md.

”Acțiunile organelor de drept sînt prerogativa lor, dar, în opinia mea, în ceea ce s-a întîmplat, există o componentă penală și mie îmi pare rău că aceste dosare încă nu au fost duse la bun sfîrșit. Nu vreau să dau vina pe cineva anume, noi privim spre viitor, dar multe lucruri sînt vizibile pentru toată lumea. De exemplu, se vede foarte bine că reparația bulevardului Ștefan cel Mare a fost efectuată foarte prost. Acum așteptăm expertiza din Belarus, iar rezultatele ei le vom arăta chișinăuienilor, ca să nu creadă că inventăm ceva. În ceea ce privește stația de epurare, pentru reabilitarea căreia a fost încheiat un contract de 24 de milioane de euro, în 3 ani au fost efectuate doar 27% din lucrări, pînă în prezent fiind necesare 85%. Stația de pompare este gata doar în proporție de 5%. De vină este cel care a ales cele două companii. Au existat alte companii – din Austria, Polonia, Germania. De ce au ales anume aceste companii este o mare întrebare”, a menționat Ion Ceban.


Comentînd tentativa liberalilor de a înainta în consiliul municipal votul de neîncredere împotriva primarului general, Ceban a declarat că ei sînt nemulțumiți de descoperirea schemelor lor ilegale.

Ion Ceban a subliniat că nu se teme de niciun vot de neîncredere din partea liberalilor, deoarece el a primit votul de încredere - în alegerile primarului general – din partea locuitorilor capitalei și, astfel, activitatea primarului poate fi judecată doar de ei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load