COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Angajații spitalelor sînt asigurați cu transport la locul de muncă

Angajații spitalelor sînt asigurați cu transport la locul de muncă

Din 26 martie, zilnic sînt efectuate circa 15 curse pentru transportarea personalului medical de la cele opt instituții municipale, informează Noi.md.

Benficiază de transport gratuit angajații spitalelor care nu locuiesc în capitală și nu pot ajunge la locul de muncă din cauză restricționării circulației transportului public.

Informația a fost prezentată luni, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, desfățurată în regim online, de Lilian Copaci, șef interimar al dirceției de transport public.

Decizia autorităților municipale de a asigura transportarea gratuită a angajații medicali, este luată pe durata restricționării circulației transportului public, pentru prevenirea și controlul răspîndiri virusului de tip nou, iar Direcția generală asistență socială și sănătate a încheiat în acest sens, un contratct de prestare servicii cu un operator de transport.


De asemenea, după aceiași formulă urmează a fi soluționată și problema asigurării cu transport a angajaților din cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal nr.1 .

Menționăm că în prezent itinerariile utilizate pentru transportarea angajaților din instituțiile medicale municpale vizează raionale: Telenești, Călărași, Orhei, Ialoveni, Criuleni și Dubăsari.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load