COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

A fost creată o hartă cu străzile unde s-au produs cele mai multe accidente din capitală

A fost creată o hartă cu străzile unde s-au produs cele mai multe accidente din capitală

O nouă hartă interactivă cu punctele unde s-au produs cele mai multe accident în capitală, a fost lansată astăzi. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul general Ion Ceban subliniază că harta va reprezenta datele din anul 2019.

Informațiile vor fi actualizate odată la jumătate de an. Actualmente se lucrează la definitivarea datelor privind producerea accidentelor rutiere pentru 6 luni 2020.

Platforma online vine în ajutorul șoferilor pentru a-i informa despre locurile cele mai periculoase, unde au fost traumatizate sau decedate persoane

Ion Ceban spune că harta a fost creată în colaborare cu compania Trimetrica și poate fi accesată și de pe telefonul mobil.


În prezent, Primăria Chişinău dispune de încă trei asemenea platforme online. Este vorba despre harta digitală unde sînt prezentate străzile și trotuarele care sînt în reparații, dar și adresele unde este aplicat marcajul rutier, o altă hartă cu zonele de răspândire a ambroziei pe teritoriul capitalei și o a treia platformă cu locațiile grupurilor sanitare în zonele de parc.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load