Stomatologia avansează cu pași mari. Prietenul cu ochi de vultur al stomatologiei moderne ©

Stomatologia avansează cu pași mari. Prietenul cu ochi de vultur al stomatologiei moderne

Un instrument vital, dar totodată de lux în stomatologia din Moldova, este microscopul Carl Zeiss. Posibilitățile sale aduce tratamentul stomatologic la un nivel nou de calitate, dar și confort.

Pentru a efectua un tratament eficient, rapid și fără să fie invaziv, medicul stomatolog are nevoie, în cazul unor lucrări ceva mai complicate, de o vizualizare maximă a obiectului. Cât de bună nu ar fi vederea medicului, nu se poate descurca fără ajutorul unor instrumente optice speciale. Printre echipamentele medicale ale unui cabinet stomatologic modern, microscopul este un instrument indispensabil pentru îmbunătățirea semnificativă a nivelului de îngrijire medicală.

   Deoarece microscopul este foarte costisitor, în Republica Moldova el este, încă, o raritate. Cu toate acestea, Carl Zeiss îți merită atât prețul, cât și reputația, iar clinica stomatologică Imperial Dent nu face economii pe seama sănătății pacienților în privința gradului tehnologic al serviciilor oferite.

  Microscopul Carl Zeiss permite o mărire fenomenală a imaginii - de 30 de ori. Totodată, acesta iluminează spațiul de lucru, pentru ca medicul să poată vedea cele mai mici detalii. Precizia și calitatea tratamentului devin extraordinare. Utilizarea microscopului de medicul stomatolog îi permite să păstreze la maxim țesuturile dentare sănătoase, să utilizeze diverse instrumente de precizie înaltă.

 Sub microscop este posibil nu doar tratamentul canalelor înguste, dar și a cariilor, fără tăierea țesuturilor sănătoase. Examinarea minuțioasă este foarte importantă pentru procedurile de restaurare, mai ales pentru cea estetică. Rezultatele sunt cu mult mai bune, iar pacienții cu mult mai fericiți, mai ales că scad și costurile tratamentelor (ce pot fi inițiate la etape mult mai precoce), și efectele colaterale mai puțin plăcute (fără disconfort, fără durere).

  Sunt foarte frecvente situațiile când cu ajutorul microscopului este posibilă diagnosticarea la primele etape a afecțiunilor dentare. Pot fi identificate găurile mici,  fisurile și pigmentația, iar asta înseamnă pentru pacienți tratamente mai ieftine și complet lipsite de durere.

  Microscopul permite efectuarea operațiilor ce asigură păstrarea dintelui, chiar și în cele mai dificile cazuri. De aceea, dacă vi s-a spus că este nevoie de extragerea unui dinte, înainte de acest pas extrem, faceți o consultație în clinica Imperial Dent. Specialiștii clinicii sunt în stare să salveze și cei mai problematici dinți, datorită unui șir de proceduri care pot fi făcute doar sub microscop. Puteți concomitent să vă păstrați dantura și obțineți un stomatolog personal, profesionist și de încredere.

  Dacă faceți parte din categoria oamenilor căror le este foarte greu să se lase pe mâna medicului stomatolog, din cauza experiențelor anterioare sau fricii înnăscute, cu siguranță veți fi cuceriți de combinația armonioasă dintre profesionalismul, experiența medicilor și tehnologiile avansate ale stomatologiei moderne la Imperial Dent.

  Imperial Dent este una dintre puținele clinici stomatologice din Republica Moldova, care deține echipament optic de o precizie atât de înaltă, acum și microscopul Carl Zeiss. Acest fapt permite specialiștilor să efectueze cele mai dificile tratamente stomatologice, în primul rând cu accent pe calitate.

  Pentru a afla mai multe detalii despre eventualul tratament, veți beneficia de o consultație gratuită din partea specialiștilor Imperial Dent. În timpul acesteia, veți primi o imagine clară a tratamentului: etapele, costurile și durata, totodată veți găsi specialistul care să corespundă cerințelor dumneavoastră.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load