COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Maximum: Purificator de aer portabil, cu ionizare Plasmacluster ©

Maximum: Purificator de aer portabil, cu ionizare Plasmacluster

Pe scurt - puterea naturii într-un singur purificator de aer atât de mic. Bun acasă, în mașină sau la birou. Are un singur scop – cel de a elimina mirosurile, mucegaiul din aer și virusurile.

Unicitatea purificator de aer Sharp UJGC20EBS01 constă în utilizarea tehnologiei originale Sharp – PlasmaclusterIon. Este vorba de o tehnologie exclusivă și patentată de compania Sharp, ce elimină poluanții microscopici pe care filtrele tradiționale nu-i pot reține. Producerea de ioni negativi și pozitivi la trecerea aerului prin generatorul Plasmacluster este un proces asemenea celui din natură. Acești ioni împrospătează aerul fără chimicale dăunătoare sau parfumuri.

Este demonstrat – acest dispozitiv poate fi utilizat cu succes de către cei care suferă de alergii. Tratează chiar și mirosurile de ars din bucătărie. Îndepărtează mirosul de țigară, mirosul lăsat de animale, sau cel de transpirație.

Comandați online modelul preferat, iar consultanții noștri vor fi bucuroși să vă povestească despre toate beneficiile, apelând la (022) 54 54 54.

Doar MAXIMUM.

Comandă online: maximum.md / 54-54-54.
Alătură-te pe rețelele de socializare: Facebook / Youtube / Instagram / OK.ru

Nu rata:Cadouri / Produse noi / Cel mai bun preț / Top Vânzări / Numai la noi /Recomandăm / Reduceri

maximum.md

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load