X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Milsami Orhei a învins echipa Zimbru Chișinău

2 apr. 2018,, 13:21   Sport
4327 0

Milsami Orhei a pășit cu dreptul în noua ediție de campionat al Diviziei Naționale de fotbal.

"Vulturii roșii" au învins pe teren propriu echipa Zimbru Chișinău cu scorul de 1-0.

Eroul partidei a fost atacantul în vîrstă de 33 de ani, Igor Bugaiov. Acesta și-a făcut apariția în teren în repriza secundă și a reușit să marcheze golul victoriei în minutul 74.

Vîntul ce a bătut puternic în timpul partidei și-a spus cuvîntul, fotbaliștii ambelor formații avînd nevoie de ceva timp pentru a se adapta.

"În prima repriză noi practic fără ocazii. A doua repriză cu ajutorul vîntului am marcat, iar asta este foarte bine", a declarat portarul FC Milsami, Radu Mîţu.


"Am intrat greu în meci, însă am reușit să cîștigăm. Scopul nostru a fost să obținem victoria și nu a contat în ce circumstanțe am obținut acest lucru", a declarat mijlocașul FC Milsami, Andrei Cojocari.

"Primele meciuri întotdeauna sînt așa, mai mult se arată caracter decît fotbal. Ne-am așteptat la un meci foarte greu, terenul a fost greu, vînt, dar pînă la urmă eu zic că am jucat nu rău", a spus mijlocașul FC Zimbru, Alexandru Onică.

Antrenorul orheienilor, Veaceslav Rusnac, nu și-a putut controla emoțiile pe tot parcursul partidei, fiind nemulțumit în mai multe rînduri de deciziile arbitrilor.

"Eu cred că emoțiile sînt o parte din joc. Toți greșesc, și eu greșesc, și dumneavoastră puteți greși, dar și fotbaliștii. Așa sînt eu, nu vreau la nimeni ceva rău. Asta e o parte din joc, cred că. Așa eu sînt, trebuie să mă corectez", a declarat antrenorul FC Milsami, Veaceslav Rusnac.

Chiar dacă echipa sa a suferit eșec, managerul sportiv al clubului Zimbru Chișinău. Marius Codescu, a rămas mulțumit de evoluția "galben-verzilor".

"Începem să ne arătăm o nouă identitate, pentru că astăzi am jucat cu 5 jucători sub 21 de ani, printre care cu 3 titulari născuți în anul 1999. Copii care nu au nici măcar 18 ani", a spus managerul sportiv al FC Zimbru, Marius Codescu.

În partida cu Milsami, a debutat în tricoul Zimbrului atacantul burkinabez Blaise Yameogo.

"Pentru mine Zimbru este cea mai bună echipă. Chiar dacă am pierdut, sîntem o echipă bună. Eu cred în echipa asta și în toți jucătorii ce evoluează aici." jucătorii ce evoluează aici", a declarat atacantul FC Zimbru, Blaise Yameogo.

Campioana națională, Sheriff Tiraspol, s-a impus fără prea mari emoții la Tiraspol în fața lui Petrocub Hîncești cu scorul de 3-0. Pentru echipa lui Roberto Bordin au marcat Alhaji Kamara, Abdoul Gafar Sirima și Eugen Oancea.

Igor Dobrovolski a debutat cu o victorie pe banca lui Dinamo-Auto. Formația tiraspoleană a dispus de Sfîntul Gheorge Suruceni cu scorul de 1-0. Mijlocașul "automobiliștilor" Iaser Țurcanu a marcat golul victoriei în minutul 26, cu un șut superb de la distanță.

Într-o altă partidă, Speranța a remizat la Nisporeni cu Zarea Bălți, scor 0-0.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?