Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Zimbru și Milsami joacă returul în Liga Conferințelor

20 iul. 2023,, 18:30   Sport
1990 0

Zimbru și Milsami atacă în această seară pe teren propriu calificarea în turul secund preliminar al Ligii Conferințelor. Chișinăuienii primesc vizita lui La Fiorita din San Marino, iar orheienii vor găzdui pe lituanienii de la Panevezys.

După 1-1 în San Marino, Zimbru Chișinău pornește mare favorită în duelul de pe teren propriu cu La Fiorita. „Galben-verzii” au cota 1.29 la un succes, în timp ce oaspeții au cota 9.50 la victorie, scrie tv8.md.

O eventuală remiză, care va trimite meciul în prelungiri, are cota 4.33. Zimbru este obligată să se califice în turul secund preliminar avînd în față cel mai ușor adversar posibil.

În cazul în care va trece de echipa din San Marino, următorul adversar al grupării pregătite de Lilian Popescu va fi Fenerbahce din Turcia.

Tot în această seară, la Orhei, Milsami atacă la fel calificarea în turul secund după ce a scos o remiză în deplasare cu Panevezys.


Atacantul Radu Gînsari, cu o dublă, îi păstrează în cărți pe „vulturi”, care anul trecut reușeau să eliminea formația din Lituania la fel după o dublă manșă.

Totuși, echipa lui Serghei Dubrovin nu este văzută favorită la victorie avînd cota 3.40, în timp ce oaspeții cu cota 1.95. Cîștigătoarea acestui duel va întîlni în următparea etapă pe Hapoel Beer Sheeva din Israel.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?