X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Echipa, care a pierdut poziția de lider în Super Liga Republicii Moldova

24 oct. 2023,, 08:30   Sport
2234 0

Milsami Orhei a pierdut poziția de lider în Super Liga Republicii Moldova. După cinci victorii la rînd, "vulturii roșii" au suferit un eșec categoric în meciul cu FC Bălți. Sheriff Tiraspol a urcat în fruntea clasamentului.

Fotbaliștii clubului Milsami Orhei nu au avut replică în duelul cu cei de la FC Bălți, care au înscris de trei ori și și-au păstrat poartă intactă. Serghei Molochko, Peter Edema și Andre Silva au făcut diferența de scor. Vulturii roșii" au înregistrat prima înfrîngere de la mijlocul lunii august.

"În mare parte, eu sînt vinovat că am pierdut, nu am avut un joc disciplinat și am încasat trei goluri", a spus Vladimir Gudev, antrenor la FC Milsami Orhei, notează Noi.md cu referire la tvrmoldova.

Sheriff Tiraspol a profitat de eșecul formației Milsami Orhei și a urcat în fotoliul de lider din Super Liga Republicii Moldova. La primul meci cu noul antrenor principal, ucraineanul Roman Pilipciuc, "viespile" s-au impus fară drept de apel în partida cu Spartanii Selemet, scor 4 la 0.

Următoarea etapă din campionatul intern va avea loc pe 28 și 29 octombrie. Cel mai tare meci se anunță a fi confruntarea dintre Milsami Orhei și Petrocub Hîncești, care se va desfășura sîmbătă.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?