X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Milsami Orhei se pregătește de o nouă aventură în cupele europene

27 iun. 2023,, 18:30   Sport
2270 0

Milsami Orhei vor începe evoluția în primul tur preliminar al Conference League la mijlocul lunii iulie. După ce s-a despărțit de mai mulți fotbaliști cu experiență cum ar fi Petru Racu, Sergiu Istrati și Dan Pîslă, Milsami și-a întărit lotul cu doi fotbaliști de la Sfîntul Gheorghe Suruceni, care a ratat prezența în cupele europene.

Este vorba de fundașul lateral Serghei Svinarenco și mijlocașul ofensiv Vadim Paireli, transmite moldova1.

"Am fost contactat pentru a mă alătura echipei. Am jucat cîteva meciuri amicale și am hotărît să semnăm contractul. Faptul că clubul va juca în cupele europene este un bonus. Fiecare își dorește să joace acolo pentru a avea ocazia de a fi observat, iar ulterior să continue cariera în străinătate.", a menționat Vadim Paireli, fotbalist Milsami Orhei.

Milsami Orhei va juca pentru al doilea an consecutiv în primul tur preliminar al Conference League cu gruparea lituaniană Panevėežys. Vara trecută, echipa antrenată de Serghei Dubrovin a reușit să o elimine din competiție după 0-0 în tur și victoria cu 2-0 în manșa secundă.

"Nu știu dacă a mai fost așa ceva în istorie ca o echipă să aibă același adversar în primul tur preliminar doi ani la rînd. Din cîte cunoaștem noi adversarul s-a întărit, dar în mare parte componența de bază a rămas de anul trecut. Nu ne rămîne decît să continuăm pregătirile, iar staff-ul tehnic ne va spune mai multe detalii.", a menționat Emil Tîmbur, portar Milsami Orhei.


"Avem programate meciuri amicale, importante pentru pregătire ca să vedem pe ce planetă sîntem. Avem un adversar care ne-am mai întîlnit. Îmi pare rău că iar am dat peste el. Am fi dorit să mai încercăm puterile cu altă echipă. De această dată, adversarul este rănit și cu siguranță va veni cu altă atitudine față de noi, dar sper să ieșim învingători.", a declarat Radu Gînsari, fotbalist Milsami Orhei

Milsami va juca meciul tur pe 13 iulie pe stadionul din Marijampolėje în sud-vestul Lituaniei, iar returul peste o săptămîna la Orhei.

"Dacă să comparăm cu anul trecut, acum avem un lot mult mai omogen și complet. Un an în urmă aveam 1-2 fotbaliști pe banca de rezervă și aceea erau tineri fără mare experiență. Acum avem pe fiecare poziție cîte doi fotbaliști și fotbaliști buni. Cred că este un mare plus pentru noi.", a afirmat Serghei Dubrovin, antrenor Milsami Orhei.

În cazul în care va reuși performanța de anul trecut și o va elimina pe Panevežys, Milsami va juca în turul doi cu echipa israeliană Hapoel Beer Sheva.

2
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?