X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Sheriff a învins Milsami Orhei

6 noi. 2023,, 17:00   Sport
3201 0

Sheriff Tiraspol a cîștigat derby-ul etapei a 11-a a Super Ligii moldovenești de fotbal și a luat o opțiune importantă de a încheia sezonul regular pe primul loc.

"Viespile" au învins Milsami Orhei cu scorul de 2:1.

Nigerianul David Ankeye a deshis scorul în minutul 32, iar camerunezul Jerome Ngom Mbekeli a dublat avantajul formației sale în minutul 48, transmite Noi.md cu referire la moldova1.md.

"Vulturii roșii" au redus din handicap în minutul 90+4 prin atacantul din Mali Mamadou Camara, însă nu au mai avut timp să forțeze egalarea.

După această victorie, Sheriff-ul are un avans de 4 puncte față de a doua clasată Zimbru Chișinău, cînd pînă la finalul sezonului regular au mai rămas 3 etape, iar cele două formații urmează să se întîlneasca într-un meci direct la Tiraspol.


"A fost un meci în care ambele echipe puteau cîștiga. Noi am avut mai multe ocazii în prima repriză. ", a declarat Lilian Popescu.

"În pauză am schimbat tactica. În repriza a doua am jucat mult mai bine. Nu cred că am fost mai buni, însă nu am meritat să pierdem", a menționat Veaceslav Rusnac

În alte două partide ale etapei a 11-a, Petrocub Hîncești a surclasat pe FC Florești cu 6:0, iar Dacia-Buiucani Chișinău și Spartanii Sportul Selemet au remizat, scor 1:1.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?