TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Vladislav Gumeniuk: „Spectacolul va fi minunat! Doresc tuturor să-l vadă! "

Vladislav Gumeniuk: „Spectacolul va fi minunat! Doresc tuturor să-l vadă! "

Boxerul moldovean, Vladislav Gumeniuk, care va lupta pentru Centura de campion al Republicii Moldova, la 13 aprilie, la Chișinău, în cadrul PROFESSIONAL BOXING SHOW, speră să cîștige lupta și să ia centura de campion acasă și îi îndeamnă pe toți să viziteze acest spectacol minunat.

El a declarat acest lucru într-un interviu, în ajunul duelului important pentru el, transmite Noi.md


„Emoțiile înainte de PROFESSIONAL BOXING SHOW sînt foarte bune, încercăm să ne stăpînim, bineînţeles mai avem şi unele nelinişti, dar cred că vom demonstra tot ce putem face. Ne pregătim serios pentru luptele noastre", a spus Vladislav Gumeniuk.

El s-a arătat optimist cu privire la viitoarea sa luptă pentru centura de campion al Republicii Moldova INTERNATIONAL.

„Cred că îmi va reuşi totul. Am deja ceva experiență. Am debutat în boxul profesionist pe 23 martie, curent, în regiunea Moscovei, or. Serpuhov. Am cîștigat în acea luptă. Acum va fi a doua. Deci, am o experiență", a menționat Vladislav Gumeniuk.

El a numit drept puternică actuala componenţă a participanţilor la PROFESSIONAL BOXING SHOW. „Sînt mulți boxeri care vor reprezenta țara noastră. Avem o evoluţie foarte bună a sportului nostru și cred că spectacolul va fi foarte interesant și frumos! Doresc tuturor să-l vadă!", a spus boxerul.

Vladislav Gumeniuc a remarcat că în lupta sa pentru centura campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL se așteaptă să cîștige datorită experienței sale generale.

„Nu sînt de mult timp printre profesioniști, totuşi cariera mea de amator este foarte lungă. Timp de mulți ani am boxat pentru echipa națională. Experiență am. Prietenii mei, familia și toți cei care vor putea fi alături mă vor sprijini, iar acest lucru va da un impuls suplimentar pentru victorie", a subliniat el.

„Participarea la SHOW BOXING PROFESSIONAL este foarte importantă pentru mine. Vreau să cîștig Centura de campion al Moldovei, să vin acasă cu ea. Vreau să fiu campion al țării mele. Am fost campion al țării în box-ul de amatori, iar acum vreau să devin campion al țării mele în boxul profesionist", a menționat Vladislav Gumeniuk.

Vorbind despre planurile și obiectivele sale viitoare, el a spus că dorește să avanseze în clasament cît mai mult posibil și să se „prindă”, să-şi încerce puterile, să lupte pentru centura de campion mondial, de campion european în diferite variante. „Mă voi strădui să o fac şi pe aceasta!”, a subliniat el.

Boxerul i-a îndemnat pe toţi să viziteze, pe 13 aprilie, PROFESSIONAL BOXING SHOW, menționînd că va fi un spectacol interesant.

PROFESSIONAL BOXING SHOW este organizat de compania promoțională IBC Promotions cu sprijinul Federației de Box din Moldova, a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova.

Evenimentul se va desfășura pe data de 13 aprilie, la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga, 26).

Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW sînt puse în vînzare pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic va avea loc prin intermediul caselor de bilete iTicket la următoarele adrese:

- str. Puşkin 5a (oficiul iTicket)

- bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul National de Operă şi Balet (Casa BisConcert)

- str. Puşkin 22 (Librarius)

- bd. Moscova 1/1 (Librarius)

- bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Biletele şi mesele VIP pot fi comandate sunînd la numărul 079901020, sau făcînd o vizită la Salonul Land Rover, din Chișinău, Calea Ieșilor, 14/1.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load