COVID-19 în MOLDOVA

INP a fost vizitat de cei mai sinceri și curioși oaspeți (VIDEO)

INP a fost vizitat de cei mai sinceri și curioși oaspeți (VIDEO)

Au devenit pentru o zi polițiști de patrulare. Ochișorii a peste 250 de copii au rămas impresionați, ieri, de căluții pe care patrulează polițiștii și de show-ul organizat de aceștia. Micuții curioși, de la câteva tabere cu sejur de zi, au aflat că polițiștii patrulează nu doar cu mașinile, dar și călare.

„wow, cum se preface bolnav”, „wow, cum dansează” se auzea pe tot teritoriul Plutonului de cavalerie al Inspectoratului Național de Patrulare. Unii micuți deja își pregăteau discursul pe care să-l spună părinților ca să le cumpere un căluț.

Polițiștii de patrulare le-au explicat copiilor că ei asigură și supraveghează ordinea publică, în special prin parcuri și zone de agrement, pentru ca fiecare persoană să se simtă în siguranță, iar copiii să se joace în liniște. Oaspeții INP au fost informați cum trebuie să se comporte în locurile publice și că polițistul este prietenul copilului, la care trebuie să apeleze de fiecare dată când are o problemă. La final, fiecare micuț a patrulat pe câte un cal și cu toții au participat la un show distractiv.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load