În Transnistria, vor fi iluminate toate străzile principale

În Transnistria, vor fi iluminate toate străzile principale

În 2019, Transnistria intenționează să asigure toate localitățile cu iluminarea străzilor centrale.


Potrivit presei transnistrene, un astfel de ordin a dat președintele auto-proclamatei Republici Moldovenești Nistrene, Vadim Krasnoselsky, la o ședință extinsă cu șefii administrațiilor de stat, transmite Noi.md.


Se așteaptă ca, în 2019, pentru implementarea programului de iluminare stradală în localitățile transnistrene, să fie alocate 15,2 milioane de ruble transnistrene. Sursele de finanțare vor fi Fondul rutier și mijoacele de investiții ale întreprinderii "Rețelele electrice de distribuție".


Despre acest lucru a anunțat ministrul adjunct al Dezvoltării Economice a Transnistriei, Ivan Untu, în cadrul ședinței extinse a președintelui auto-proclamatei Republici Moldovenești Nistrene, Vadim Krasnoselsky, cu șefii administrațiilor de stat, cu participarea conducătorul guvernului și a Consiliului Superior, Alexandr Martînov și Alexandr Korșunov.


Programul de iluminare stradală a localităților a fost elaborat conform instrucțiunilor șefului Transnistriei și a fost calculat pînă în 2022. Întregul volum de lucru este planificat pentru o sumă totală de 69 de milioane de ruble.


Liderul Transnistriei, Vadim Krasnoselsky, a accentuat faptului că, în 2019, în regiune, străzile centrale ale tuturor localităților ar trebui să fie iluminate.
El a cerut primului-ministru să elaboreze un calendar clar de executare a lucrărilor și să facă trimestrial un control al implementării programului de iluminare stradală.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load