Cum va fi vremea în prima săptămînă de toamnă

Cum va fi vremea în prima săptămînă de toamnă

Cei care îndrăgesc vara probabil vor fi încîntați să afle că, deși este deja prima zi de toamnă, temperaturile fierbinți vor continua să fie prezente în zilele ce urmează.


Așadar, nu vă grăbiți să vă luați rămas bun de la ochelari și pălărie, pentru că vă vor fi utile în săptămîna ce urmează.


La nordul țării, săptămîna va începe cu minime între +13 și +16 grade Celsius, iar maxime: între +30 și +32. Temperaturile vor scădea cu cîteva grade spre mijloc de săptămînă, iar – sîmbătă și duminică – se vor înregistra maxime de cel mult +25 de grade și minime de cel puțin +10 grade Celsius. În zilele de marți, miercuri și sîmbătă, aici, vor cădea ploi însoțite de descărcări electrice.


Cei din centrul țării vor începe săptămîna cu minime între +14 și +17 grade Celsius, iar maxime: între +31 și +32. Temperaturile vor scădea spre mijlocul săptămînii, iar – în weekend – se vor înregistra minime de cel puțin +11 grade și maxime de cel mult +26 grade Celsius. Ploi cu descărcări electrice vor fi miercuri.


Soarele va străluci pe cer în toate aceste zile și la cei din sudul Moldovei, unde săptămîna va începe cu minime între +15 și +18 grade Celsius, iar maxime: între +31 și +33. În weekend se vor înregistra minime de cel puțin +12 grade și maxime de cel mult +27 de grade Celsius. Ploi cu descărcări electrice vor fi joi și vineri.


În toată această perioadă, presiunea atmosferică va fi una normală în toate regiunile țării. Amintim că, în continuare, este valabil Codul galben de caniculă (pînă pe 4 septembrie, ora 00:00) și cel de pericol excepțional de incendiu (pînă pe 5 septembrie, ora 00:00).


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load