TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral are un nou director

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral are un nou director

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) are un director nou. Este vorba despre Doina Bordeianu, cea care a fost anterior director adjunct al Centrului.

Aceasta a fost numită în noua funcție la ședința de astăzi a Comisiei Electorale Centrale, scrie Noi.md cu referire la tv8.md.

Doina Bordeianu lucrează la CICDE de șase ani și a fost implicată în cinci scrutine naționale, potrivit site-ului oficial CICDE.


Fostul șef al CICDE, Pavel Cabacenco a demisionat pe 10 ianuarie. Cabacenco le-a spus membrilor CEC că pleacă pentru că „sînt alte posibilități de creștere”. El a depus cererea de demisie pe 30 decembrie 2019, dar a rămas să activeze pînă pe 31 ianuarie 2020.

CICDE a fost constituit pe lîngă Comisia Electorală Centrală (CEC) în anul 2013 în scopul instruirii şi calificării funcţionarilor electorali, inclusiv a persoanelor din Registrul funcţionarilor electorali, perfecţionării profesionale continue a acestora, subiecţilor implicaţi în procesul electoral din Republica Moldova, precum şi altor persoane interesate.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load