Atenție, pasageri: O rută de troleibuz și una de microbuz își schimbă traseul

Atenție, pasageri: O rută de troleibuz și una de microbuz își schimbă traseul

Începînd de azi, 1 septembrie, microbuzele de pe ruta numărul 117 nu vor mai ajunge în cartierul Telecentru. Traseu se scurtează pînă în centrul capitalei.

Solicitat de IPN, Lilian Copaci, șef adjunct al Direcției generale transport public și căi de comunicație, a spus că itinerarul de modifică la solicitarea autorităților locale și a locuitorilor satului Colonița. Un număr mic de unități de transport au rămas să circule pe această rută. Din 45 de microbuze acum cîțiva ani, în prezent circulă doar 12. Intervalul dintre ele este foarte mare și, mai ales dimineața, nu toți pasagerii din Colonița apucă să ajungă în capitală.

Astfel, din 1 septembrie, microbuzele nr. 117 vor porni din satul Colonița, vor circula pe strada Stejarilor, Budești și Ștefan Cel Mare din localitate. În Chișinău, vor circula pe strada Vadul lui Vodă, Nicolae Milescu Spătarul, Ginta Latină, bulevardul Mircea cel Bătrîn, Alecu Russo, Nicole Dimo, Academician Andrei Saharov, Dumitru Rîşcanu, Aerodromului, Andrei Doga, Tudor Vladimirescu, Ismail, Avram Iancu, Tighina şi 31 August 1989.

Tot din 1 septembrie, se modifică parțial itinerarul rutei de troleibuz numărul 37. Tur, troleibuzele vor porni, în raza orașului Chișinău, de la Gară, bulevardul Iuri Gagarin, și vor circula pe bulevardul Constantin Negruzzi, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, strada Ismail, strada Uzinelor. În raza satului Bubuieci vor circula pe strada Toader Bubuiog. Retur, în raza satului Bubuieci, vor porni din strada Toader Bubuiog. În raza orașului Chișinău vor circula pe strada Uzinelor, strada Ismail, bulevardul Dimitrie Cantemir și bulevardul Iuri Gagarin.


 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load