COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Astăzi este marcată Ziua Mondială a Libertății Presei: Mesajul lui Ion Chicu

Astăzi este marcată Ziua Mondială a Libertății Presei: Mesajul lui Ion Chicu

Ziua de 3 mai a fost declarată Ziua Mondială a Libertății Presei, la 23 decembrie 1993, de către Adunarea Generală a ONU. Astfel a fost confirmată importanţa şi necesitatea respectării libertăţii de exprimare.

Cu această ocazie, premierul R. Moldova, Ion Chicu, a venit cu un mesaj de felicitare în adresa tuturor reprezentanților mass-media din țara noastră.

„Apreciez munca jurnaliștilor care sincer și necondiționat aduc adevărul în casele oamenilor. [...] Astăzi lucrătorii presei au nevoie de mult mai multe cunoștințe, de spirit de observație și de un instinct puternic al adevărului. Cunoștințele și spiritul de observație pentru a înțelege domeniul examinat. Instinctul adevărului pentru a distinge bine hotarul între adevăr și minciună, și pentru a livra cititorului exclusiv adevăr.

Dragi jurnasliști, reporteri, redactori și toți ceilalți specialiști implicați în producerea știrilor, Vă felicit cu sărbătoarea profesională. Vă doresc inspirație pentru identificarea temelor social importante, energie pentru a ajunge la adevăr și un instinct puternic al adevărului”, se arată în mesajul prim-ministrului R. Moldova.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load