COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Vlad Batrîncea: „Nu poate fi vorba de alegeri anticipate"

Vlad Batrîncea: „Nu poate fi vorba de alegeri anticipate"

Actul semnat de Pavel Filip privind organizarea alegerilor parlamentare anticipate, dar și deciziile Curții Constituționale sînt ilegale și constituie un act de uzurpare a puterii de stat, susține liderul fracțiunii PSRM, Vlad Batrîncea, care a cerut susținătorilor să nu să se dea provocărilor.

Batrîncea spune că în ultimele 2 zile Parlamentul a luat decizii foarte importante pentru Republica Moldova, iar așa cum acesta este organul ierarhic superior și reprezintă suveranitatea din numele poporului, niciun alt organ nu poate schimba deciziile luate.

„PSRM nu recunoaște deciziile așa-numitei Curți Constituţionale. Cei 6 oameni controlați de PDM au luat decizii neconstituționale și vin să destabilizeze situația din țară. Acțiunile PDM reprezintă uzurparea puterii de stat. Declarațiile lui Pavel Filip și a liderilor PDM sînt ilegale anticipate. Nu poate fi vorba de alegeri. Președinția, Parlamentul și Guvernul sînt legitime”, a declarat socialistul.


Liderul fracțiunii PSRM susține că partenerii externi ai Republicii Moldova continuă să felicite conducerea noului Parlament și Guvern.

În context, socialistul a cerut cetățenilor să nu să se dea provocărilor

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load