X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Noul Guvern, recunoscut. Primăria care anunță că va lucra cu noii miniștri

9 iun. 2019,, 16:29   Politică
5161 4

Primăria orașului Taraclia este prima autoritate publică de nivelul doi care recunoaște oficial noul Guvern condus de Maia Sandu și este gata să conlucreze chiar de maîine.

„Parlamentul a declarat Guvernul PDM în afara legii. Începînd de mîine dimineață, începem munca coordonîndu-ne acțiunile cu noua componență a Guvernului”, scrie într-un mesaj postat pe pagina oficială de pe facebook a Primăriei Taraclia.

Și primarul orașului Serghei Filipov a scris un mesaj separat pe profilul său de pe aceeași rețea de socializare prin care se adresează edililor din toată republica să susțină noul Executiv.

„Mă adresez primarilor și altor reprezentanți ai autorităților publice, pe care PDM le-a frînt și le-a șantajat cu dosare penale fabricate: susțineți noul Guvern și noua majoritate parlamentară. Susținerea voastră publică este foarte importantă pentru ei acum”, afirmă Filipov în mesaj.


Precizăm că primarul orașului Taraclia, Serghei Filipov, este cunoscut pentru poziția sa critică în raport cu regimul oligarhului Vlad Plahotniuc. Anterior, acesta a făcut dezvăluiri despre cum a încercat Partidul Democrat să-l determine să treacă de partea formațiunii. Pentru că ar fi refuzat propunerile, Filipov s-a trezit cu dosar penal și a fost suspendat din funcție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?