Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

A tamponat o bătrînă pe trecerea de pietoni, a urcat-o în mașină și s-a făcut nevăzută (VIDEO)

20 dec. 2017,, 13:21   Capitala
4465 1

Femeia ce apare în imagine este căutată de către oamenii legii, pentru că ar fi tamponat o bătrînă de 70 de ani pe strada Independenţei din sectorul Botanica.

Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 21.30, cînd femeia se deplasa cu un automobil şi a tamponat o bătrînă care traversa strada regulamentar, provocîndu-i acesteia fracturi la picior.

Potrivit circumstanţelor stabilite de către poliţişti, după impact femeia ar fi urcat victima în automobil şi s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută. Aceasta a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate într-o farmacie, de unde a procurat medicamente şi a transportat victima la domiciliu. Conform legislaţiei în vigoare, femeia era obligată să informeze Poliţia Capitalei despre incident.

În acest context, Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău îi solicită acesteia să se prezinte la sediul din strada Tighina 6, pentru documentarea şi stabilirea tuturor circumstanţelor.

Cetăţenii care au recunoscut-o sînt rugaţi să comunice informaţiile la numărul de telefon 0691 50 993. Confidenţialitatea sursei de informare este garantată.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?