A tamponat o bătrînă pe trecerea de pietoni, a urcat-o în mașină și s-a făcut nevăzută (VIDEO)

A tamponat o bătrînă pe trecerea de pietoni, a urcat-o în mașină și s-a făcut nevăzută (VIDEO)

Femeia ce apare în imagine este căutată de către oamenii legii, pentru că ar fi tamponat o bătrînă de 70 de ani pe strada Independenţei din sectorul Botanica.


Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 21.30, cînd femeia se deplasa cu un automobil şi a tamponat o bătrînă care traversa strada regulamentar, provocîndu-i acesteia fracturi la picior.


Potrivit circumstanţelor stabilite de către poliţişti, după impact femeia ar fi urcat victima în automobil şi s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută. Aceasta a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate într-o farmacie, de unde a procurat medicamente şi a transportat victima la domiciliu. Conform legislaţiei în vigoare, femeia era obligată să informeze Poliţia Capitalei despre incident.


În acest context, Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău îi solicită acesteia să se prezinte la sediul din strada Tighina 6, pentru documentarea şi stabilirea tuturor circumstanţelor.


Cetăţenii care au recunoscut-o sînt rugaţi să comunice informaţiile la numărul de telefon 0691 50 993. Confidenţialitatea sursei de informare este garantată.
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load