X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

În Bender vor apărea noi stații de transport public

15 feb. 17:45   Transnistria
2139 0

În Bender vor apărea zece noi stații de transport public, care vor fi amplasate în centrul orașului și în microraioane.

Potrivit presei transnistrene, stațiile din partea centrală a orașului vor apărea pe străzile Suvorov, Comunisticeskoe, Tiraspol, Kotovski și Panin - acestea vor fi fabricate din metal, lemn și sticlă organică. De asemenea, acolo vor fi instalate bannere informative pentru turiști.

Maxim Ivanov, șeful adjunct al Departamentului Dezvoltare a Mediului Urban din cadrul Administrației de Stat a orașului Bender, a declarat că stațiile din microraioane vor fi realizate pentru a nu fi vandalizate. Acestea vor fi realizate din foi de metal. Acestea vor apărea în Lipcani și Borisovca.

Noi stații de autobuz sînt construite din banii Fondului Rutier.

În Bender se repară, de asemenea, stațiile vechi de autobuz. Cele care nu pot fi reparate vor fi demolate. În locul lor vor fi instalate altele noi. Reparațiile și construcția stațiilor vor fi finalizate în primăvară.


În rețea a apărut fotografii cu noile stații.

"Așa va arată stația în realitate. Aceasta care va fi instalată lîngă cetate este specială - turistică. Pentru oaspeții orașului va fi instalat un panou informativ cu traseul turistic", notează postul de televiziune TSV.

2
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?