Transnistria stiri: 1319
Eurovision stiri: 494

Igor Dodon și ambasadorul Rusiei au donat bisericii din Vulcănești obiecte bisericești

15 oct. 2019,, 13:10   Sudul Moldovei
2581 0

Președintele țării, Igor Dodon, împreună cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, și Irina Vlah, bașcanul Autonomiei Găgăuze, au vizitat biserica „Acoperămîntul Maicii Domnului” din orașul Vulcănești, care este în proces de construcție, transmite Noi.md.

Potrivit Serviciului de presă al șefului statului, șeful statului a discutat cu starețul și enoriașii, i-a felicitat cu ocazia sărbătorii Acoperămîntul Maicii Domnului și, alături de ei, s-a rugat pentru un cer pașnic deasupra țării noastre, dînd asigurări că va contribui la finisarea lucrărilor de construcție a bisericii. De asemenea, Președintele țării, împreună cu ambasadorul rus, au donat locașului obiecte bisericești.

Pe finalul acestei zile, Igor Dodon a participat la sărbătorirea Hramului orașului Vulcănești. Președintele a salutat cele cîteva mii de persoane adunate și i-a felicitat cu ocazia Zilei orașului și a sărbătorii Acoperămîntul Maicii Domnului. Șeful statului le-a dorit localnicilor fericire și bunăstare, asigurîndu-i de susținere din partea Administrației Președintelui și pe viitor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?