COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon a felicitat Chișinăuenii cu Hramul orașului și creștinii cu sărbătoarea Acoperămîntul Maicii Domnului

Dodon a felicitat Chișinăuenii cu Hramul orașului și creștinii cu sărbătoarea Acoperămîntul Maicii Domnului

Președintele țării Igor Dodon a felicitat toți creștinii cu sărbătoarea „Acoperămîntul Maicii Domnului” și locuitorii capitalei cu această zi deosebită, fiindcă marcăm și Hramul orașului, informează NOI.md.

Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia acestei sărbători pe pagina sa de facebook: “Doresc să adresez mulțumiri celor care, activînd de decenii în cele mai diverse domenii, au crescut bunul nume al capitalei noastre, au făcut din ea un veritabil centru al vieții economice, politice și culturale al țării. Spre regret, în rezultatul ultimilor ani de administrare incompetentă, Chișinăul a ajuns într-o stare deplorabilă și are stringentă nevoie de o resetare, dezvoltare și modernizare. Îmi exprim speranța că la următorul Hram al capitalei, Chișinăul va avea un primar competent, profesionist, care va avea grijă de oraş şi locuitorii acestuia.”

De asemenea președintele a menționat că astăzi, în mai multe localități este sărbătorit Hramul. Cu acest prilej le-a urat locuitorilor multă sănătate, bucurie, pace, bună înțelegere și solidaritate civică.


“Să păstrăm satele și orașele pentru copii, să le îmbogățim în continuare cu proiecte de dezvoltare, să le readucem căldura și ospitalitatea. De asemenea, adresez sincere felicitări tuturor credincioşilor ortodocşi și locuitorilor Moldovei cu ocazia frumoasei sărbători creștine. Preasfînta Maica Domnului să ne aibă sub Vălul Său sfînt și să ne ocrotească de toate relele! La Mulţi Ani, Chişinău! „ – s scris președintele.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load