Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4024

Succesul extraordinar al noului GEELY ATLAS a contribuit la accelerarea lansării unui nou model pe piața moldovenească ©

19 apr. 08:00   Ştiri Auto
3483 0

Succesul extraordinar al noului GEELY ATLAS a contribuit la accelerarea lansării unui nou model pe piața moldovenească. De această dată este vorba despre un sedan de dimensiuni medii - GEELY Emgrand.

În mai puțin de două săptămâni, noul GEELY ATLAS a devenit lider de gamă.

Succesul noului GEELY ATLAS demonstrează interesul și încrederea în continuă creștere față de marca GEELY în Moldova. Astfel, următorul pas nu a întârziat să apară, iar distribuitorul oficial al mărcii - compania DAAC Hermes - a anunțat deja că GEELY pregătește lansarea pe piață a unui nou model - GEELY Emgrand!

Noul sedan va combina un design elegant, tehnologie modernă și caracteristici performante superioare, ceea ce îl va face o alegere ideală pentru familie și pentru mediul de afaceri.

Motor atmosferic fiabil pe benzină cu un volum de 1,5 litri și o putere de 122 CP, transmisia automată clasică cu 6 trepte cu convertor de cuplu, setările suspensiei și izolarea fonică bună fac din acest automobil o ofertă unică pe piața moldovenească.

Dotarea Flagship, care costă - 17.880 de dolari, va include optice cu LED-uri, jante din aliaj la 17, acoperiș solar, tablou de bord digital de 3,5", ecran multimedia de 12,3", interior din piele, cheie inteligentă, pachet de iarnă, climatizare, cameră de luat vederi spate și 6 airbag-uri.

Persoanele interesate deja pot plasa comanda fizic la GEELY Auto Center, str. Calea Ieșilor 14, sau apelând la numărul de telefon +(373)22 809 350.

1
0
0
0
3

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?