X 
Eurovision stiri: 493
Transnistria stiri: 1305

GEELY Atlas Pro: Calea ta spre eleganță și inovație la un preț special ©

8 dec. 2023,, 08:00   Ştiri Auto
3660 0

Lumea automobilelor a intrat într-o eră a eleganței și a tehnologiei avansate, iar GEELY Atlas Pro se află în fruntea acestei tendințe. O abordare modernă a designului, caracteristici inteligente și performanțe dinamice fac ca acest automobil să fie de neegalat în clasa sa.

Design și estetică

GEELY Atlas Pro atrage atenția prin designul său elegant și stilat. Liniile clare, proporțiile rafinate și atenția acordată detaliilor creează un aspect magnific. Farurile full LED, accentele cromate și formele fluide conferă acestui vehicul caracterul său unic.

Tehnologie de generație următoare

GEELY Atlas Pro este echipat cu tehnologii avansate pentru o siguranță și un confort sporit. Sistem inteligent de siguranță, centru multimedia cu ecran tactil, încărcare wireless pentru smartphone - toate acestea fac din fiecare călătorie o sesiune de satisfacție.

Performanță dinamică

GEELY Atlas Pro în versiunea Flagship oferă cele mai bune caracteristici de performanță. Motorul puternic, manevrabilitatea excelentă și suspensia echilibrată creează un nou nivel de dinamism pe șosea.

Ofertă specială

Experimentați luxul și inovația modelului GEELY Atlas Pro cu o ofertă unică - GEELY Atlas Pro în echiparea Flagship la un preț special de 24.880 de dolari.

GEELY Atlas Pro în echiparea Flagship este acum disponibil nu numai la un preț incredibil de atractiv, ci și cu un set de anvelope de iarnă CADOU.

Pentru mai multe informații despre GEELY Atlas Pro, vă rugăm să sunați la numărul de telefon: 022 809 350, sau să vizitați showroom-ul GEELY din str. Calea Ieșilor, 14.

WEB - https://geely.md/models/atlas-pro/

1
0
1
1
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?