X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

GEELY a prezentat noul model GEELY ATLAS ©

10 apr. 09:15   Ştiri Auto
3682 0

În data de 06.04.24, la Centrul Auto GEELY din Chișinău s-a desfășurat Ziua Ușilor Deschise, în cadrul căreia a avut loc prezentarea noului model GEELY ATLAS.

După cum a menționat directorul Centrului Auto GEELY, Alexandru Deordița, acesta este un crossover de o generație absolut nouă. În timpul prezentării a devenit evident faptul că acest model s-a bucurat de mult entuziasm și interes din partea vizitatorilor.

"GEELY ATLAS este un model care aduce satisfacția și încrederea proprietarilor săi la un nou nivel", a subliniat Alexandru Deordița. Numeroși vizitatori ai salonului au putut studia în detaliu noul model GEELY ATLAS, l-au putut testa în cadrul unui test drive și au rămas foarte mulțumiți și impresionați de această mașină.

De menționat că, potrivit rezultatelor anului 2023, Atlas Pro este cel mai bine vîndut automobil chinezesc pe piața moldovenească. Modelul s-a dovedit a fi o mașină foarte confortabilă și sigură.

Noul ATLAS este construit pe platforma CMA, dezvoltată în colaborare cu VOLVO. Pe aceeași platformă este construit și modelul emblematic al mărcii GEELY Monjaro.

Noul GEELY ATLAS combină armonios designul conceptual, tehnologiile avansate și soluțiile practice. Distribuitorul oficial al mărcii este compania DAAC Hermes.

3
0
0
0
2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?