O nouă greșeală a Windows 11 a dus la apariția "ecranului albastru al morții"

19 noi. 2021,, 20:00   Ştiinţă şi IT
2605 0

Driverul audio Intel problematic a dus la apariția "ecranului albastru al morții" (blue screen of death (BSOD)) pe Windows 11. Despre acest lucru a anunțat BleepingComputer.

Noile probleme au legătură cu compatibilitatea driverelor audio Intel Smart Sound Technology (SST) și Windows 11 versiunea 21H2. Intel SST funcționează cu procesoare Intel Core și Intel Atom pentru a procesa sunetele în sistem. Potrivit plângerilor utilizatorilor sistemului de operare, după actualizarea sistemului de operare de către Microsoft pînă la versiunea 21H2, pe computere au început să apară frecvent "blue screen of death", transmite lenta.ru .

Microsoft a recunoscut deja problema și a confirmat că apariția BSOD este provocată de driver-ul de la Intel. Pentru a evita apariția unor noi erori, compania a limitat actualizarea Windows 11 la computerelor care funcționează cu driverul SST.

"Pentru a rezolva problema, va trebui să verificați la producătorul dispozitivului dvs. dacă este disponibil driver-ul actualizat și să îl instalați", au spus specialiștii corporației.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий