Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Niște orci au scufundat un iaht în apropierea țărmului Spaniei

9 noi. 2023,, 06:00   Ştiinţă şi IT
2924 0

Orcile au produs un atac terifiant de 45 de minute asupra turiștilor care călătoreau pe un iaht turistic în largul coastei Spaniei.


Echipajul unui iaht polonez a supraviețuit unui atac al unui grup de orci, dar nu a reușit să își salveze nava, care s-a scufundat după ce a suferit deteriorări grave.


Incidentul a avut loc în Strîmtoarea Gibraltar în după-amiaza zilei de 31 octombrie. Iahtul, deținut de Morskie Mile, a fost luat cu asalt de orci, care l-au atacat și i-au provocat pagube grave. În pofida încercărilor de salvare întreprinse de căpitan, echipaj și salvatori, precum și a ajutorului oferit de remorcherele portuare și de marina marocană, iahtul s-a scufundat în apropierea intrării în portul Tanger Med. Toți membrii echipajului au supraviețuit nevătămați și se află în Spania.


Compania de turism care opera iahtul și-a exprimat regretul pentru pierderea navei.
Astfel de incidente de atacuri ale orcilor în apele din jurul Spaniei au devenit din ce în ce mai frecvente, iar oamenii de știință investighează acum motivele comportamentului animalelor. Aceste atacuri variază de la apropierea de ambarcațiuni pînă la intervenția directă asupra turiștilor și marinarilor. Echipajele ambarcațiunilor care au fost atacate sînt șocate și îngrozite de întîlnirile cu aceste creaturi în largul mării.

7
2
0
6
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?