COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2959
Puterea stiri: 6924
Coronavirus stiri: 7690

Facebook a prezentat o pereche de ochelari inteligenţi (VIDEO)

10 sep. 09:45   Ştiinţă şi IT
1108 0

Facebook şi-a prezentat, după mai multe luni de prea puține informaţii, prima pereche de ochelari inteligenţi, realizaţi împreună cu Ray-Ban.

Primii ochelarii inteligenţi la a căror dezvoltare a contribuit Facebook se numesc Ray-Ban Stories şi nu diferă prea mult, ca design, de formatul tradiţional al celebrului producător de ochelari.

Ray-Ban Stories au în dotare două camere frontale, ce pot fi folosite pentru fotografii şi filmări - acestea fiind, de fapt, funcţiile de bază ale noilor ochelari, alături de posibilitatea preluării sau realizării unui apel (prin intermediul telefonului mobil) şi de ascultarea conţinutului audio prin intermediul a două difuzoare.

Comenzile pot fi date fie cu ajutorul unui asistent vocal, care răspunde la comanda “Hey, Facebook”, fie folosind un mic touchpad montat pe ramă.

Ochelarii au suficient spaţiu de stocare pentru a păstra în jur de 12 filmări de 30 de secunde sau 500 de fotografii realizate cu camera de 5MP.


Bateria din dotare ar trebui să ţină aproximativ 6 ore, cu o folosire intermitentă. Încărcarea completă a acesteia durează o oră.

Şi mai important, noii ochelari inteligenţi arată ca o pereche de ochelari obişnuiţi, fiind confortabili la purtat şi mai grei doar cu cîteva grame.

Ray-Ban Stories vor fi disponibili, cel puţin la început, doar în 6 ţări, printre care nu se află şi Romînia. Aceştia vor costa cel puțin 300 de dolari.0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Ce veți face dacă tariful pentru încălzirea cu gaze va fi extrem de ridicat?
🔽🔽