X 
Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

5 cele mai murdare locuri din avion

9 dec. 2023,, 04:00   Ştiinţă şi IT
2371 0

Lucruri interesante despre călătoriile cu avionul pe care cu siguranță nu le știai.


În lume există un milion de avioane care efectuează zboruri, uneori aproape non-stop. Și, deși echipele speciale de curățenie fac tot posibilul pentru a curăța fiecare scaun înainte de sosirea următorilor pasageri, uneori unele lucruri pot fi trecute cu vederea sau pot rămîne puțin murdare de la un zbor la altul.


Travel+Leisure a numit cele mai murdare 5 locuri din avion.

Instrucțiunile privind siguranța


Cel mai murdar loc din avion este ghidul cu instrucțiuni privind siguranța din buzunarul scaunului", a declarat Josephine Remo, însoțitoare de bord și blogger. Și deși Remo remarcă faptul că măsuțele pliabile din fața scaunelor se spală de obicei, ghidul cu instrucțiuni - nu."Așadar, după ce ați terminat de citit instrucțiunile privind siguranța, aplicați pe mîini dezinfectant - sau, mai bine, ștergeți cartea de instrucțiuni cu o cîrpă umedă pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe viitorii pasageri de orice microbi", recomandă publicația .

Compartimentele superioare pentru bagaje
În plus, Remo spune că este important fie să ștergeți, fie să folosiți o cîrpă pentru a deschide compartimentele superioare pentru bagaje, deoarece acestea "sînt atinse de o mulțime de oameni" și "rareori sînt curățate".
După ce ați terminat de încărcat bagajul de mînă, pur și simplu folosiți din nou dezinfectant pentru mîini.

Mesele pliabile


"Pasagerii sînt de obicei conștienți de faptul că avioanele sînt pline de murdărie, dar măsuțele depășesc toate limitele", a declarat Sue Fogwell, însoțitoare de bord cu peste douăzeci de ani de experiență. Ea sfătuiește pasagerii să șteargă bine masa cu un șervețel, mai ales înainte de a mînca.

Husele scaunelor


"Husele scaunelor nu sunt întotdeauna înlocuite sau curățate", a adăugat Fogwell, explicînd că acestea vor fi înlocuite sau curățate doar dacă se va raporta despre acest lucru. Dar acest lucru nu se întîmplă întotdeauna. "Nu despre toate evenimentele se anunță, deoarece pot cauza întîrzieri ale zborurilor", a spus ea.

Mînerele ușilor de la toalete


"Toaletele sînt curățate în mod regulat, dar încuietorile și mînerele ușilor nu sînt curățate", a explicat Remo. Prin urmare, ea sfătuiește călătorii să folosească un dezinfectant după folosirea toaletei.

3
1
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?