X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

USMF "Nicolae Testemiţanu" a devenit campioană la armwrestling printre universitățile din Moldova

14 noi. 2023,, 19:29   Sport
4775 0

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie (USMF) „Nicolae Testemiţanu” a devenit campioană la armwrestling printre instituțiile de învățămînt superior din Republica Moldova, în anul 2023.

Complexul Sportiv Universitar a găzduit cea de-a patra ediție a Campionatului Naţional Universitar de Armwrestling, desfășurat sub egida Federației Moldovenești a Sportului Studențesc și a Veteranilor Sportului, în parteneriat cu Federația Națională Sportivă de Armwrestling, transmite Noi.md cu referire la moldpres.md.

În total, la start s-au aliniat 81 de sportivi, care au reprezentat nouă universități din țară. Lotul clubului USMF „Nicolae Testemițanu” a fost constituit din 16 sportivi. Căpitanul și antrenorul echipei universitare de armwrestling, Nicoleta Bodrug, multiplă campioană națională și deținătoare a titlului de maestru în sport la armwrestling, precum și la nivel internațional s-a declarat mîndră de echipă.

„Datorită vouă, dragi colegi, am reușit să obținem această performanță. Am demonstrat cu toții că știm să cooperăm și să muncim asiduu, așa că mergem cu pași fermi spre noi culmi și rezultate înalte!”, a spus Nicoleta Bodrug.

În clasamentul pe echipe, Universitatea „Taras Șevcenko” din Tiraspol s-a clasat pe locul II, iar pe locul III – Universitatea Tehnică a Moldovei.


2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?