Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Turneul de fotbal Chișinău European Media Cup 2024 se va desfășura duminică la Chișinău

18 mai. 20:01   Sport
1938 0

Turneul de fotbal Chișinău European Media Cup 2024 se va desfășura duminică, 19 mai, pe Arena FMF din Parcul „La Izvor”.

În cadrul competiției vor concura jurnaliști din șapte țări, inclusiv Germania, Georgia, România, Azerbaidjan, Israel, Armenia, și R. Moldova, transmite moldpres.

Echipa Moldovei va evolua în următoarea componență: Andrei Mardari, Oleg Istrati, Oleg Bilsagaev, Alexandru Fosa, Veaceslav Burghelea, Alex Luca, Alexandru Russu, Ion Anușca, Ion Fuștei, Serghei Ursul, Dumitru Antoceanu, Cristian Jardan, Dumitru Reniță, Nicolai Iurcovschi, Sergiu Carauș și Eduard Ciobanu.

Toate partidele se vor disputa duminică, pe stadionul FMF amplasat în Parcul „La Izvor” din capitală. Ceremonia de deschidere se va desfășura la ora 11.00, iar meciul final va avea loc la ora 16.00. Amatorii sportului vor avea parte de un spectacol fotbalistic de zile mari, la care cu mare drag sînt invitați să asiste și să-și susțină favoriții.

Dorința cronicarilor moldoveni de a găzdui din nou la Chișinău un concurs de certă valoare a fost susținută de Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.), care este partenerul general al Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM), precum și de Primăria municipiului Chișinău și Federația Moldovenească de Fotbal.

2
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?