X 
Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1454

Turneu de șah și dame în capitală pentru persoanele cu vîrsta de peste 50 de ani

12 iul. 19:00   Sport
2519 0

De Ziua Mondială a Șahului, marcată la 20 iulie, Primăria Chișinău va da start și în sectorul Centrul al capitalei competiției la cel mai inteligent tip de sport - șah și dame.

Turneul este destinat persoanelor cu vîrsta de peste 50 de ani, pasionate de șah sau joc de dame și are ca scop crearea și valorificarea platformei de socializare a seniorilor prin consolidarea dialogului între generații, notează Noi.md.

Toți doritorii de a participa la competiție, sînt invitați să se înscrie la Pretura sectorului Centru, str. Bulgară nr. 43, sau la numărul de telefon: 067772745.

Participanții vor juca în zilele de weekend, în perioada 20 iulie - 4 august, în Scuarul „Mihai Dolgan” din str. Bulgară, 43. Învingătorii etapei de sector vor merge în marea finală care va reuni cei mai buni jucători de șah și dame din toate sectoarele capitalei.

„Cupa Seniorilor” la șah și joc de dame este un proiect dezvoltat de Primăria Chișinău în cadrul programului municipal de îmbătrînire activă și dialog între generații.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?