Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Topul celor mai bine plătiți fotbaliști din Ligue 1

22 mar. 06:00   Sport
2038 0

PSG domină topul celor mai bine plătiți fotbaliști din Ligue 1, întocmit de jurnaliștii L'Equipe, Kylian Mbappe fiind lider detașat.

De asemenea, și antrenorul campioanei din Franța încasează cel mai mare salariu din competiție, la mare distanță de Adi Hutter de la AS Monaco, transmite eurosport.ro

PSG este o prezență dominantă în clasamentele întocmite în această săptămînă de jurnaliștii publicației L'Equipe. Aceștia au prezentat cine sînt cei mai bine plătiți jucători și antrenori din Ligue 1, iar campioana en-titre conduce detașat în ambele ierarhii.

Așa cum era de așteptat, Kylian Mbappe, marea vedetă a fotbalului francez, are cel mai mare salariu din campionat, încasînd lunar 6 milioane de euro brut. Starul lui PSG este lider detașat, fiind urmat în top 10 de 9 coechipieri.

Pe locul 2 se află, la egalitate, Ousmane Dembele și Marquinhos, care cîștigă 1,12 milioane de euro brut pe lună, iar podiumul este completat de Lucas Hernandez și Milan Skriniar, care încasează lunar 1,1 milioane de euro.


Primul jucător din acest top care nu e de la PSG este Pierre-Emerick Aubameyang, legitimat la Olympique Marseille, care se află pe locul 11, cu un salariu brut lunar de 650.000 de euro.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?