X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Succes impresionant al karatiștilor moldoveni

17 mar. 16:20   Sport
3562 0

Luptătorii moldoveni de karate au obținut rezultate impresionante la turneul internațional de karate Kyokushinkai, care s-a desfășurat în perioada 9-10 martie la Bursa, Turcia.

Acest turneu, care a reprezentat cea de-a 10-a ediție a Campionatului Balcanic, a adunat cei mai buni reprezentanți ai regiunii pentru a concura la cel mai înalt nivel, scrie point.md.

Moldova a reușit să exceleze la acest turneu, obținînd 22 de medalii. Acest rezultat impresionant confirmă nivelul înalt de pregătire și talentul sportivilor moldoveni. În total, echipa a reușit să cîștige:

  • 6 medalii de aur,
  • 3 medalii de argint,
  • 9 medalii de bronz,
  • 4 locuri patru

Locurile doi au fost ocupate de: Ion Popovici, Margarita Lalac și Sebastian Bacioi, care au demonstrat, de asemenea, un nivel ridicat de karate.

Printre cîștigătorii locurilor trei s-au numărat: Anastasia Mesceriakova, Dmitri Cebotari (seniori și juniori), Iulii Șevțov, Artiom Batanov, Nichita Lungu, Serghei Ceban, Irina Mesceriakova, Laurențiu Bechet.


Sportivii care au ocupat locurile patru au fost Daria Colesnic, Nichita Bodiul, Eduard Lalac și Polina Climenco.

lîngă succesele obținute la acest turneu, sportivii moldoveni sînt și multipli medaliați europeni, participanți la campionatele mondiale și la alte competiții regionale. Printre cei care au ocupat primele locuri se numără: Ludmila Rogus, Anastasia Josan, Emil Roșca, Nichita Egorov, Ecaterina Mojaeva și Anna Șeremișkina, care au demonstrat calități și forță remarcabile în lupte.

1
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?