X 
Arşiţa stiri: 226
Jocurile Olimpice stiri: 294
Transnistria stiri: 1421

„Sportiva de aur” Anastasia Niсhita și-a cerut scuze pentru ieșirea logodnicului ei

18 aug. 18:30   Sport
2 ore in urma 1745 0

Are toată iubirea țării, dar nu și cea a părinților… Anastasia Nichita, „sportiva de aur” cu medalie de argint de la Paris, recunoaște cît de dureros i-a fost că familia nu a întîmpinat-o la aeroport, nu a sunat-o și nici nu i-a scris.

Acum, mesajul lui Valeriu Mircea, antrenorul și logodnicul său, a devenit mai clar. Cu toate acestea, ea s-a scuzat pentru „ieșirea acestuia”.

Sportiva a dezvăluit că a avut o discuție cu Valeriu Mircea și i-a explicat că a fost prea dur și direct, încît oamenii l-au perceput ca pe un om arogant și nemulțumit, transmite Noi.md cu referire la cancan.md.

În plus, are o relație specială cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, care și-a făcut griji pentru ea înainte de Olimpiadă, știind de traumatismele pe care le-a avut Anastasia Nichita ultima vreme.


„Mi-a părut bine, însăși președinta a venit, chiar m-a cuprins. M-am simțit importantă pentru țară și deja cînd am ieșit toată lumea a venit, oameni din stat … De ziua mea m-a sunat, m-a întrebat dacă am nevoie de ajutor. Nu m-am așteptat, m-a încurajat. … Valeriu poate s-a exprimat un pic prea dur și prea direct, dar n-a avut intenția să supere pe oameni. El a avut alt mesaj, s-a referit la alte persoane. … Eu nu sînt persoana care iubește atenția, mă simt mai incomod. Eu nu am nevoie să vină mii și mii de oameni, dar să vină 2-3 persoane cu care să pot să mă bucur din suflet, dar nu că au venit doar pentru bifă”, a mai spus Anastasia Nichita.

Amintim că Valeriu Mircea, antrenorul și logodnicul său, a deschis subiectul zilele trecute pe rețelele sociale. El și-a arătat nemulțumirea față de cum și de cine a fost întîmpinat la aeroportul din Chișinău.

1
2
0
5
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pentru cine intenționați să votați la alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав