X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Simona Halep n-a scăpat definitiv de procesul de la TAS

8 apr. 19:30   Sport
1553 0

Eliminată în primul tur la WTA Miami, la revenirea sa în tenis după un an și jumătate, Simona Halep se pregătește acum pentru turneul de la Madrid, după ce suspendarea de 4 ani dictată de ITIA a fost redusă de TAS la doar 9 luni.

Simona Halep n-a scăpat însă definitiv de procesul de la TAS. Astfel, la o lună după decizia luată la Lausanne, motivarea oficială a acesteia n-a fost încă publicată.

”Luna aceasta sau cel tîrziu la începutul celei următoare ar trebui să fie oferită presei decizia motivată în cazul Simonei Halep. Cei trei membri ai panelului de judecată (n.r. – Annabelle Bennet, Jeffrey Benz și Ulrich Haas) vor să termine cît mai repede pentru ca acest caz să poate fi închis definitiv. Președintele completului, doamna Bennet, a redactat primul draft, iar ceilalți doi membri ai panelului au adus completări și modificări. Din acest motiv durează mai mult", au dezvăluit surse TAS pentru iAMsport.ro.

"După ce se oferă celor două părți decizia motivată, ele pot decide, după evaluare, independent, dacă aceasta va fi făcută publică. Dacă una dintre ele, ori Simona, ori ITIA, nu vor, atunci aceasta nu va fi postată pe site-ul TAS. Însă pot spune de acum că hotărîrea va fi publicată, eventual cu unele părți redactate, ascunse", au spus aceleași surse.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?