Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Ronaldo și Messi, din nou față în față pe terenul de fotbal

13 dec. 2021,, 21:00   Sport
1970 0

Luni a avut loc tragerea la sorți pentru optimile Ligii Campionilor, iar capul de afiș a fost meciul dintre PSG și Manchester United.

Astfel, eternii rivali Lionel Messi (34 de ani) și Cristiano Ronaldo (36 de ani) vor fi din nou adversari direcți pe terenul de fotbal, chiar în primul sezon de cînd au ajuns la noile lor echipe, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Prima dată, cei doi s-au întîlnit în sezonul 2007/2008, cu ocazia semifinalei UCL dintre Barcelona și Manchester United, cîștigată atunci de "diavolii roșii" cu scorul general de 1-0.

Ultima oară, Messi și Ronaldo au jucat unul împotriva altuia în ediția trecută a Ligii Campionilor, cînd Juventus se impunea cu 3-0 pe Camp Nou în fața Barcelonei, în cadrul grupei G.

În total, cei doi s-au întîlnit pe același gazon de 34 de ori, atît la echipele de club, cît și la națională. Messi a ieșit cîștigător de 16 ori, în timp ce Ronaldo a triumfat de 10 ori. În 8 ocazii, echipele lor au făcut remiză. În toate aceste confruntări, argentinianul a marcat 22 de goluri, cu unul mai mult decît șeptarul de pe Old Trafford.


Cele 8 meciuri din optimile UCL:

Benfica - Real Madrid

Villarreal - Manchester City

Atletico Madrid - Bayern

Salzburg - Liverpool

Inter - Ajax

Sporting - Juventus

Chelsea - Lille

PSG - Manchester United

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?